Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Klarissa & Nora
DK28824858
Mariagervej 91 (Bemærk: Returvarer skal sendes til Asavænget 25, 8920 Randers NV – Læs længere nede på siden)
8920 Randers NV

klarissa@fibermail.dk
Telefon 2266 4147.
Vi besvarer henvendelser indenfor 24 timer.

Du skal være 18 år for at kunne handle på vores webshop

 

OBS: Bestillingsvarer kan ikke byttes eller returneres

 

*** We only ship to Denmark ***

Betaling
Kreditkort: Du kan betale med kreditkort. Vi tager ikke kortgebyrer. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Bankoverførsel: Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Vores konto i Sparekassen Djursland er: Reg. nr.: 9388 Konto nr.: 0000182737.
HUSK at angive navn samt ordre nummer, ved bank overførsel.
PayPal betaling: Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.
ViaBill betaling: Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din
månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.
ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere her: www.viabill.com/kredit

Fragt
Du kan vælge i mellem PostNord 29 kr., DAO 40 kr. og GLS 40 kr. Ved køb over 399 kr. sender vi fragtfrit til udleveringssted. Ønsker du at få sendt direkte til din dør, koster dette 19 kr. eller 29 kr. + evt. porto.
Vi sender onsdag, torsdag fredag og søndag. (Mandag og tirsdag kan tit forekomme at vi sender)
Du kan også vælge at afhente i butikken  på Mariagervej 91, 8920 Randers NV, i butikkens åbningstid.

Fortrydelsesret
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til klarissa@fibermail.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du får tilsendt med dine varer.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen. Nægter du at modtage varen, eller ikke afhenter den, vil portopris for retur samt porto for forsendelse, blive fratrukket det beløb du får returneret for varen. (Returporto udgør 45 kr. Hertil lægges porto for forsendelse til dig)

Fortrydelse af en del af købet:
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

!!!   BEMÆRK: Varer der lugter af tobaksrøg ved modtagelse, refunderes ikke   !!!  Ej heller tøj der er fyldt med hår fra kæledyr og mennesker !!!

Returnering – Send venligst retur i pose. Brug IKKE papkasser da disse ikke kan komme i min postkasse.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
Du kan hente returlabel her https://return.shipmondo.com/klarissa-retur . Denne koster 40 kr. så vi betaler en lille del af returlabel.

Varer købt til 50 kr. og derunder kan ikke ombyttes eller returneres. Modtager vi alligevel disse billige varer retur, krediteres de IKKE. Pengene vil derfor være spildt. 50 kr. og derunder er på den enkelte vare. Så handler du f.eks.3 stk. af 50 kr.= 150 kr., kan disse stadigvæk IKKE sendes retur, da enhedsprisen/stk. prisen er 50 kr. eller derunder.

Vi tilbyder ikke direkte ombytning. Ønsker du en anden størrelse end den bestilte, sender du den vare du har fået retur til os, og herefter bestiller du den ønskede vare på webshoppen.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
Der ydes ingen former for garanti i forhold til pailletter, similisten og glimmer, samt andre påsatte effekter, som f.eks. perler

!!!   BEMÆRK: Varer der lugter af tobaksrøg ved modtagelse, refunderes ikke   !!!  Ej heller tøj der er fyldt med hår fra kæledyr og mennesker !!! 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
Vi tilbageholder betalingen indtil vi har modtaget varen.

Varen sendes til:

Klarissa & Nora
Asavænget 25, 8920 Randers NV
klarissa@fibermail.dk
22664147

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Vi afhenter IKKE i div. shops
Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere din pakke i postkassen på ovenstående adresse, eller på Mariagervej 91, 8920 Randers NV, i butikkens åbningstid

Reklamationsret
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Varen sendes til:

Klarissa & Nora
Asavænget 25, 8920 Randers NV
klarissa@fibermail.dk
22664147

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Gavekort
Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter. Ligeledes er gavekort ALDRIG omfattet udsalg eller andre tilbud

Persondatapolitik
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos KS Reparation & Service v/Kent Smed og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på klasissa.dk er KS Reparation & Service v/Kent Smed.
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: klarissa@fibermail.dk

Klagegang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte klarissa@fibermail.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr ”

BEMÆRK: Vi sender kun til adresser i DK. Vi sender ikke til Færøerne, Grønland og øvrige udland.

 

2 faktor godkendelse

Standardfortrydelsesformular (Denne modtages også med dine varer)
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Klarissa.dk
Asavænget 25, 8920 Randers NV
klarissa@fibermail.dk
Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__
Bestilt den:

_ Modtaget den:

_
Forbrugerens navn:

Forbrugerens adresse:

__
Forbrugerens underskrift:

__
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)