Tøjbutik i Randers

Nessa - Nessine

Klarissa & Nora er en tøjbutik beliggende i Randers.

Vi har både en fysisk butik og en webshop, hvorfra man kan købe tøj og accessoires. I butikken og på webshoppen sælger vi udelukkende tøj til kvinder, og dette i både store og små størrelser.

Hos Klarissa & Nora ønsker vi at inspirere kvinder til at gå i tøj, der komplimenterer deres former på bedste vis. Derfor har vi ikke kun fokus på én størrelse, men favner bredt i både str 36 og str 56. Vi mener, at kvinder har ret til at kunne gå i moderigtigt og behageligt tøj uanset størrelsen.

 

Mulighed for guiden og inspiration

Med vores tøjbutik i Randers har du mulighed for at komme forbi butikken, så du kan prøve tøjet, inden du køber det. På den måde ved du, om kjolen, bukserne eller andet sidder præcis, som det skal. Og har du brug for inspiration til, hvordan man sammensætter forskellige styles, eller til hvilken størrelse, der passer bedst, så står vi altid klar til at hjælpe dig bedst muligt, så du kommer fra butikken i Randers med tøj, som du bliver rigtig glad for.

Vi sørger for at holde os opdateret inden for moden, når vi køber tøj hjem til tøjbutikken i Randers. Du finder altså altid tøj, der er smart og nutidigt, når du besøger os. Samtidig holder vi prisen helt i bunden, hvilket betyder, at du af og til kan købe tøj for bare 50 kr pr styk. Det er sjældent, at tøjbutikker kan sælge tøj så billigt, hvorfor vi adskiller os fra mange af vores konkurrenter.

Vores drøm er, at danske kvinder både i Randers og resten af Danmark vil gøre brug af vores online webshop eller kommer forbi vores tøjbutik, så de kan opleve glæden ved at købe tøj, der passer dem og komplimenterer deres krop samtidig med, at prisen på tøjet ikke skal gøre denne følelse og oplevelse til noget, der kun er forbeholdt nogle kvinder.

[8eba2b5e-e1fd-4957-8faa-c456d9e43870.html]